top of page

Kantoor 

Veenhof Notariaat is een Amsterdams notariskantoor dat begin 2004  is opgericht door oud-notaris mr.  H.E.M. (Hélène) Faasen.
Per 15 december 2017 is mr. Hélène Faasen teruggetreden als notaris en is haar praktijk overgenomen door mr. G.B.P. (GertJan) Veenhof.

 

Vanaf 1 januari 2019 is de naam gewijzigd van Faasen Notariaat naar Veenhof Notariaat.
 

Ons kantoor richt zich op particulieren én ondernemers en heeft tot doelstelling om haar cliënten op een kundig en hoogstaand niveau te bedienen.
De juristen van ons kantoor blijven zich constant ontwikkelen door het volgen van (specialistische) opleidingen zodat ook de (nieuwste) notariële ontwikkelingen geen geheimen voor ons hebben.

Veenhof Notariaat beschikt over een ruime ervaring in de algemene (stads)praktijk en richt zich met

name op de familierecht- en vastgoed praktijk.
Binnen het familierecht heeft Veenhof Notariaat een unieke expertise op het gebied van het ‘Roze Ouderschap’ en het ‘Regenbooggezin’.
Bovendien beschikt ons kantoor over een groot netwerk aan specialisten zoals advocaten, fiscalisten en accountants  zodat wij u – indien nodig –  ook in contact kunnen brengen met andere kundige professionals!


Mr. Hélène Faasen was voor haar defungeren als notaris in maatschapsverband verbonden met mr. N. (Nicoline) Grijmans-Veenendaal, advocate te Amsterdam.
Ook  in de nieuwe setting van ons kantoor  blijft er ruime mogelijkheid bestaan om waar nodig met mr. Nicoline Grijmans-Veenendaal van gedachten te wisselen en elkaar te ondersteunen.  

Mr. Jaap van Zaane is met ingang van 30 juni 2021 met (vervroegd) pensioen gegaan.

Zijn taken zijn overgenomen door notaris GertJan Veenhof te Amsterdam (Veenhof Notariaat).
Jaap van Zaane blijft aan dit kantoor voor twee dagen in de week verbonden.

bottom of page